.
.
.
.

Water, Wereldwerk

Water, Wereldwerk is een initiatief van Topsector Water & Maritiem. Voor alle activiteiten op het gebied van Human Capital is waterwereldwerk.nl dé uitvalsbasis. Leren, werken, stages, studiebeurzen en evenementen. Het is allemaal terug te vinden op de actuele website.

aquathermie Waterambassadeurs bezoeken – in natte omstandigheden – in Arnhem een aquathermielocatie, december 2018

Via de nieuwsbrief van Water, wereldwerk kunnen werkgevers en partners op de hoogte blijven van human capital evenementen en activiteiten in Topsector Water & Maritiem. En natuurlijk kunnen zij hun eigen evenementen ook via deze nieuwsbrief promoten. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan hier.

Het opleiden van de waterprofessionals van morgen kan niet vroeg genoeg beginnen, dus docenten kunnen via Water, Wereldwerk niet alleen interessant lesmateriaal vinden, maar ook excursies boeken naar waterschappen of waterzuiveringen in de buurt of informatie vinden over wedstrijden en educatieve evenementen.

Via studiebeurzen die worden gefinancierd vanuit de overheid en het bedrijfsleven kunnen jonge talenten zich ontwikkelen tot waterambassadeur. Deze ambassadeurs geven onder meer gastlessen op scholen en vertegenwoordigen de watersector bij belangrijke evenementen. Zo ontwikkelen zij zichzelf en hun netwerk. De waterambassadeurs bloggen over hun ervaringen op een sociaal mediaplatform (‘Medium’), een speciaal onderdeel van Water, wereldwerk. Beslist de moeite waard om te volgen, want het enthousiasme spat er van af.

Meer weten over de Human Capital Agenda van topsector Water & Maritiem? Kijk hier voor meer informatie.

Waterambassadeurs krijgen toelichting op aquathermie, december 2018